Ochrana osobních údajů

Úvod

Respekt k soukromí a ochrana osobních údajů jsou pro nás na stránkách Ráj Relaxační Masáže zásadní prioritou. Srozumitelně a transparentně Vám chceme sdělit, jakým způsobem jsou Vaše osobní údaje shromažďovány, zpracovávány a chráněny. Tento dokument slouží k tomu, aby Vás informoval o Vašich právech a povinnostech, které plynou z nařízení GDPR a českého práva v oblasti ochrany osobních údajů.

Definice a základní principy

V oblasti ochrany osobních údajů vycházíme z Nařízení (EU) 2016/679 Evropského parlamentu a Rady, známého jako GDPR, které stanoví pravidla pro ochranu fyzických osob při zpracování osobních údajů. Osobní údaje jsou veškeré informace, které se týkají identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby. Základními principy ochrany osobních údajů jsou zákonnost, spravedlnost a transparentnost zpracování, omezení účelu, minimalizace údajů, přesnost, omezení uchovávání, integrita a důvěrnost a zodpovědnost. Jsme odhodláni tato pravidla dodržovat a zajistit jejich dodržování.

Zpracování a ochrana osobních údajů

Ve společnosti Ráj Relaxační Masáže je zpracování osobních údajů prováděno v souladu s přísnými standardy ochrany osobních údajů. Zpracováváme informace, které nám poskytujete při využívání našich služeb, jako jsou jména, kontaktní informace či informace získané během komunikace s námi. Tyto informace jsou využívány výhradně pro účel poskytování našich služeb, komunikace s Vámi a zlepšování našich služeb. Jsme si vědomi, že ochrana osobních údajů není otázkou jednorázového aktu, ale neustálého procesu, a proto neustále sledujeme a aktualizujeme naše bezpečnostní opatření a postupy ochrany osobních údajů. Ukládání osobních údajů je zabezpečeno nejnovějšími technologiemi a v souladu s právními předpisy.

Práva subjektů údajů

Podle nařízení GDPR máte jako subjekt údajů celou řadu práv, včetně práva na přístup k Vašim osobním údajům, práva na opravu nesprávných údajů, práva na výmaz („právo být zapomenut“), práva na omezení zpracování, práva na přenositelnost údajů a práva vznést námitku proti zpracování. Máte také právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že dochází k porušování vašich práv v oblasti ochrany osobních údajů.

Kontaktní informace

V případě jakýchkoli dotazů, požadavků či stížností týkajících se zpracování a ochrany Vašich osobních údajů se můžete obrátit přímo na vlastníka stránek, pana Karla Veselého, na adresu Obilní trh 9, 602 00 Brno-střed, Česká republika, nebo prostřednictvím emailu na adresu [email protected]. Váš požadavek bude vyřízen v nejkratším možném termínu, nejpozději však do jednoho měsíce od obdržení. V případě složitějších požadavků nebo většího množství požadavků se tento termín může prodloužit, o čemž budete vždy řádně informováni.

Napsat komentář

Nedávné příspěvky

Učíme vás techniky erotické masáže pro začátečníky
července 14, 2023 at 16:15
Učíme vás techniky erotické masáže pro začátečníky

V tomto blogu vás naučíme základní techniky erotické masáže pro začátečníky. Prozkoumáme, jak tato forma intimity může oživit váš vztah a zvýšit vaše sexuální sebevědomí. Představíme vám několik metod a technik, které lze snadno naučit a praktikovat doma. Dále diskutujeme o důležitosti relaxace, komunikace a konzenty během masáže. Bez ohledu na to, zda jste nováček nebo zkušený v oblasti erotické masáže, tento blog vám poskytne užitečné tipy a triky.

Jak erotická masáž pro páry může probudit vaše smysly
listopadu 30, 2023 at 11:28
Jak erotická masáž pro páry může probudit vaše smysly

Už jste někdy zkusili erotickou masáž pro páry? Je to úžasný způsob, jak probudit smysly a znovu objevit vzrušení, které může být v běžném životě často zapomenuto. Ve svém příspěvku Vám chci říct, jak vám tato masáž může přinést novou úroveň blaha. A víte co? Není to jen o sexu. Je to o navázání hlubšího spojení s vaším partnerem a dosažení větší duchovní intimity. Pokud hledáte něco nového a vzrušujícího, pak je tato erotická masáž pro vás.

Jak se připravit na první BDSM masáž v Praze: Průvodce začátečníka
dubna 11, 2024 at 11:19
Jak se připravit na první BDSM masáž v Praze: Průvodce začátečníka

Tento článek je komplexním průvodcem pro ty, kteří zvažují vyzkoušet svou první BDSM masáž v Praze. Zahrnuje tipy, jak se připravit, co očekávat a jak zajištět, aby vaše zkušenost byla pozitivní a bezpečná. Nasvítíme též důležité aspekty týkající se výběru seriózního studia a důrazu na komunikaci a souhlas.

Co očekávat od tantrické masáže v Praze?
listopadu 27, 2023 at 10:41
Co očekávat od tantrické masáže v Praze?

V tomto článku se podíváme na to, co můžete očekávat od tantrické masáže v Praze. Prozkoumáme různé techniky, které se používají, a jak mohou přispět k vašemu celkovému zdraví a pohodě. Povíme vám i o některých zdravotních přínosech tantrické masáže. Připravte se na zážitek plný relaxace a obnovy energie!

Jak masáž tělo na tělo posiluje vaši imunitu: nečekané výhody
dubna 15, 2024 at 11:19
Jak masáž tělo na tělo posiluje vaši imunitu: nečekané výhody

Objevte, jak může být masáž tělo na tělo klíčem k posílení vašeho imunitního systému. V tomto článku se dozvíte o vědecky podložených výhodech masáží pro vaše zdraví, konkrétně o tom, jak masáže mohou stimulovat imunitní funkce a zlepšit vaši schopnost bojovat s nemocemi. Nabízíme také praktické tipy, jak si můžete tento typ masáže užívat a maximalizovat jeho přínosy pro vaše zdraví.