Ochrana osobních údajů

Úvod

Respekt k soukromí a ochrana osobních údajů jsou pro nás na stránkách Ráj Relaxační Masáže zásadní prioritou. Srozumitelně a transparentně Vám chceme sdělit, jakým způsobem jsou Vaše osobní údaje shromažďovány, zpracovávány a chráněny. Tento dokument slouží k tomu, aby Vás informoval o Vašich právech a povinnostech, které plynou z nařízení GDPR a českého práva v oblasti ochrany osobních údajů.

Definice a základní principy

V oblasti ochrany osobních údajů vycházíme z Nařízení (EU) 2016/679 Evropského parlamentu a Rady, známého jako GDPR, které stanoví pravidla pro ochranu fyzických osob při zpracování osobních údajů. Osobní údaje jsou veškeré informace, které se týkají identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby. Základními principy ochrany osobních údajů jsou zákonnost, spravedlnost a transparentnost zpracování, omezení účelu, minimalizace údajů, přesnost, omezení uchovávání, integrita a důvěrnost a zodpovědnost. Jsme odhodláni tato pravidla dodržovat a zajistit jejich dodržování.

Zpracování a ochrana osobních údajů

Ve společnosti Ráj Relaxační Masáže je zpracování osobních údajů prováděno v souladu s přísnými standardy ochrany osobních údajů. Zpracováváme informace, které nám poskytujete při využívání našich služeb, jako jsou jména, kontaktní informace či informace získané během komunikace s námi. Tyto informace jsou využívány výhradně pro účel poskytování našich služeb, komunikace s Vámi a zlepšování našich služeb. Jsme si vědomi, že ochrana osobních údajů není otázkou jednorázového aktu, ale neustálého procesu, a proto neustále sledujeme a aktualizujeme naše bezpečnostní opatření a postupy ochrany osobních údajů. Ukládání osobních údajů je zabezpečeno nejnovějšími technologiemi a v souladu s právními předpisy.

Práva subjektů údajů

Podle nařízení GDPR máte jako subjekt údajů celou řadu práv, včetně práva na přístup k Vašim osobním údajům, práva na opravu nesprávných údajů, práva na výmaz („právo být zapomenut“), práva na omezení zpracování, práva na přenositelnost údajů a práva vznést námitku proti zpracování. Máte také právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že dochází k porušování vašich práv v oblasti ochrany osobních údajů.

Kontaktní informace

V případě jakýchkoli dotazů, požadavků či stížností týkajících se zpracování a ochrany Vašich osobních údajů se můžete obrátit přímo na vlastníka stránek, pana Karla Veselého, na adresu Obilní trh 9, 602 00 Brno-střed, Česká republika, nebo prostřednictvím emailu na adresu [email protected]. Váš požadavek bude vyřízen v nejkratším možném termínu, nejpozději však do jednoho měsíce od obdržení. V případě složitějších požadavků nebo většího množství požadavků se tento termín může prodloužit, o čemž budete vždy řádně informováni.

Napsat komentář

Nedávné příspěvky

Francouzské líbání s masérkou v Praze: Unikátní zážitek pro každého
června 6, 2024 at 10:15
Francouzské líbání s masérkou v Praze: Unikátní zážitek pro každého

Francouzské líbání s masérkou v Praze může být nezapomenutelným zážitkem. Článek poskytne užitečné informace o tom, co očekávat, jak se na takovou masáž připravit a jaké benefity může přinést. Zahrnuje také tipy na nejlepší salony a procedury, aby se čtenáři mohli těšit na jedinečný zážitek.

Masáž lingamu v Praze: Proč je tak oblíbená u páru
srpna 3, 2023 at 12:00
Masáž lingamu v Praze: Proč je tak oblíbená u páru

Ahoj všichni! Mluvíme o tématu, které je v Praze stále populárnější - masáž lingamu. Kdo by si myslel, že taková intimní forma relaxace bude mít tak velký úspěch, že jo? Ale je to přesně to, co páry v Praze milují. Vypadá to, že tajemství spočívá v kombinaci hluboké relaxace, intimity a vzrušení, které tato masáž nabízí. Třešničkou na dortu je, že je to skvělý způsob, jak udržet vztahy svěží a vzrušující. Tohle je opravdu "ruční práce", která stojí za to!

Prozkoumání Autoerotiky v Praze: Esenciální Průvodce a Tajemství
dubna 29, 2024 at 10:47
Prozkoumání Autoerotiky v Praze: Esenciální Průvodce a Tajemství

Tento článek přináší hluboký pohled na téma autoerotiky v Praze. Dozvíte se, jak autoerotika může pozitivně ovlivnit váš osobní život, jaké praktiky jsou v Praze populární a jak si můžete užívat těchto chvil s respektem a bezpečností. Nabídneme vám také tipy, jak přistupovat k autoerotice zdravě a co vše je dobré vědět před tím, než se do tohoto světa ponoříte.

Jak erotické masáže revitalizují váš sexuální život: Průvodce pro páry
ledna 29, 2024 at 11:39
Jak erotické masáže revitalizují váš sexuální život: Průvodce pro páry

Erotické masáže mohou být krásným způsobem, jak prohloubit intimní spojení s partnerem a oživit váš sexuální život. Tento článek prozkoumá, jak mohou erotické masáže zlepšit vaši vzájemnou blízkost, snížit stres a zvýšit vaši sexuální spokojenost. Seznámíme se s technikami a tipy, které vám pomohou začlenit erotické masáže do vašich intimních momentů.

Hluboká masáž varlat v Praze: Prevence nebo léčba?
listopadu 9, 2023 at 10:52
Hluboká masáž varlat v Praze: Prevence nebo léčba?

Vítejte na mé stránce, kde se dnes budeme bavit o něčem trochu netradičním - o hluboké masáži varlat v Praze. Téma může znít trochu neobvykle, ale zdraví mužů je důležité a tato masáž může být prevencí i léčbou různých chorob. Zkráceně řečeno, budeme se zabývat tím, jak vám taková masáž může pomoci a jaké jsou její benefity. Takže zůstaňte se mnou, věřím, že to bude zajímavé i pro vás.